Copyrights © Alle rechten voor behouden aan Crea-Danscentrum “on Beats and Bars” vof Webdesign Harold Lousberg
SALSA voor paren
SALSA
€ 132,50 15 lessen Inschrijfgeld gratis 1x per week dansclub
NU INSCHRIJVEN NU INSCHRIJVEN

Salsa

De Salsa is wereldwijd de meest bekende Latin dansstijl en is toegankelijk voor iedereen. Het is een zeer passionele dans en wordt vaak genoemd met andere latin dansstijlen als de Tango en de Paso Double. Salsa komt oorspronkelijk uit Cuba en heeft een hele eigen cultuur, muziek en techniek. Ontstaan in de jaren 20 is de Salsa doorontwikkeld voornamelijk in de Verenigde Staten. De LA style is tegenwoordig de meest gedanste Salsa stijl is wereldwijd. Opvallend bij deze stijl is het dansen in een rechte lijn, stijlvolle turnpatterns, dips en tricks

Bij DS Beats and Bars

Bij DS Beats and Bars vinden we het belangrijk dat je jezelf kunt ontwikkelen. Om goed te leren dansen is het voor belangrijk dat je een goede basis leert. We leren je op een duidelijke en enthousiaste wijze de basisstappen en enkele figuren. Je krijgt tijdens de lessen de ruimte voor je eigen creatieve inbreng. Samen zorgen we voor veel dansplezier.

Proefles

Kijken of Salsa wat voor je is? Dans dan mee tijdens een proefles Salsa. Het is altijd mogelijk om eens een proefles te doen. Voor een proefles hoeft u geen afspraak te maken. Er zijn ook geen kosten aan verbonden. Proefles: Dinsdag 15 & 22 februari 2022 om 19:00 uur.

Lesdag & -tijd

Startend in maart 2022: Dinsdags van 19:00 tot 20:00 uur. Nu inschrijven!

Kosten

BELEEF HET, SWING MEE….
Copyrights © Alle rechten voor behouden aan Crea-Danscentrum “on Beats and Bars” vof Webdesign Harold Lousberg
SALSA

Salsa

Bij DS Beats and Bars

Bij DS Beats and Bars

Proefles Proefles: Elke vrijdagochtend vanaf 03 september 2021 om 09:30 uur.

Lesdag & -tijd

vanaf 03 september 2021: Vrijdagochtend van 09:30 tot10:30 uur -Doorlopend- Altijd instappen mogelijk!

Kosten